Grattis i efterskott Moa

Fyllde år i söndags, så har fått massa pengar, :) Fast jags ka köpa Vännerboxen för det. GANSKA GUTT. Bara för att jag är beroende av Vänner . :) 
I lördags såg jag Walk the Line med Simon, för jag har velat se den jättelänge. Nu är jag värsta beroende. Älskade den filmen , och låtarna, har laddat hem massa med Johnny Cash nu :D
Bäst är typ Time's a Wastin'  där han sjunger duett med June Carter. Och Jackson, Walk the Line och It aint me babe. ASBRA!

Och vad bra Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon sjunger! Hallå liksom... De tränade i ett halvår innan filmen för att de skulle kunna sjunga och spela själva.
Oh, ikväll ska jag ha typ "kalas" för Amanda, Simon, Linnéa, Alma och Louise. Björn skulle kommit med, och Rasmus. Men de kunde inte, Rasmus skulle ut med sin familj och Björn har öroninflammation.
SKolan är bra, fast kom inte med babe. Synd.
Fast umgås med Jansa i skolan nu. Hon är bra, men hon lyssnar inte alltid på mig, hon fokuserar på annat och så, lite irriterande faktiskt.
Vi har en kille, Gustav heter han. Jättesnäll, från Gotland och ett år äldre. Han är skitkul, han tycker också om Vänner jättemycket, vi satt och gjorde deras "fuck you"-tecken på Datakunskapen. Plus att han tycker om Walk the line filmen och de låtarna värsta mycket med. Mycket gemensamt, hmm..

NU måste jag städa färdigt mitt rum för ska ju ha gäster.
Vi ska laga tacos ikväll och gå ner till hamnen tror jag, det skulle vara mysigt. Oh, kanske till hamnen med massa varm oboj senare ikväll, när det är mörk. MYYYYYSIGT!

Ska be babe ta med alla sina filmer i skivfodralet med, han ska hjälpa mig med allt skit innan folket kommer med. Vilket klippa och pärla han är ju :D:D
Haha, min lillbrorsa !  (Fast han är bara min granne och född i augusti, så egentligen är han 44 dagar äldre än mig. Sex veckor och två dagar.

Kom på en annan grej. :D
Var på middag hos Louise igår, hon hade lagat kyckling salsa, eller något, och Malin var också där. Sen såg vi på Mother (Monster) in law och Saw, Malin somnade under Saw. Sen sov jag över hos Louise, inte menat men jag orkade inte åka hem, so we ended up in the bed. HAHA.  Waaacko...

Okej, iallafall, städdags.

Chiao.