What if I were smiling, and running into your arms. Would you see then, what I see now?

The wilderness within my heart, feels like a cave.

Förra veckan hade vi svordomsmycket och massa svordomar. Veckan slutade i alla fall lyckligt med Sagan om Ringen-maraton hemma hos Marcus. Det var höjdpunkten på veckan. Massa pizza, loka, spaghetti och sen kladdkaka till resten. Jag spenderade fredagen hos mina älskade kusiner och min moster och morbror för att enkelt slippa sitta i baksätet med tre till. Smart av mig, plus att jag trivs himla bra hos dem. Sov över och vaknade himlans tidigt dock, men det står man ut med. Har öven läst ut Förnuft och Känsla, den var ju inte riktigt klok ett tag men det klarnade senare. Ganska bra ändå, till slut. Har fått min DeBussy-skiva äntligen (just det, måste betala mamma och pappa), sedan har Hannah fyllt år och haft kalas, med MASSA släkt och folk här. Brr*. Jag var trött efter filmmaraton hos Lisa kvällen innan och övernattning. Vi såg Speak, The Eye, Jay and Silent Bob och Tio orsaker att hata dig. Trevligt trevligt samtidigt som vi gjorde lite fysikläxa som att koka vatten och snacka Twilight med Lisas lillsyrra Elin. Lika besatt som oss.

Har sett Into the Wild, rubriken är det han säger innan han dör, otroligt jävla bra var den. Inga cover-ups för svordomen här inte, så bra var den! Hannah och Fredriks film så såg den twice, för att pränta in den ordentligt.
Imorgon ska jag hålla cpjävlaidrottslektion. Jag kommer dö eller svimma eller spy eller något. Shit, vill inte! Hoppas det går bra (host*) och att folk ändå lyssnar till mitt ultra-speed-svammel. Blä.
Sedan har Lisa och jag även Psykologi-prov i morgon. Jäkla bajs. Nu ska jag plugga på det.

Jag har blivit besatt av Muse, de är också himlans bra. I dedicate this day to them.

Sista grej:
"Damn it, Bella!" he broke off, gasping. "You'll be the death of me, I swear you will."
I leaned over, bracing my hands against my knees for support.
"You're indestructable,"  I mumbled, trying to catch my breath.

Hahaha, sometimes she is to rough.

No shit Sherlock.