oh, behave

i rather go someplace where you can´t look at me, you look so foolish

och eftersom jag får panik när jag tänker på hur många prov vi har haft och kommer ha tänker jag inte bara sitta här och lyssna på dig. förra veckan hade vi bara ett matteprov, veckan innan det ett engelska och ett svenska. denna veckan hade vi fyra prov, tms, webbdesign och cad1, cad2. nästa vecka har vi fysik och naturkunskap, och nej då, ingen elev har några andra intressen än skolan. nu är det hälsovecka på g också, kom till ifs rum/monter och käka gratis frukt tills du spyr, gå på våra gratis eftermiddagsaktiviteter och köp ett medlemskort om du gillar det.
just nu vill jag bara hata skolan så mycket som jag kan, men som tur är har jag höstlov nästnästa vecka med sena kvällar och mycket varm choklad i höstmörkret. efter det är det apu på skb med hans och hans gäng (haha), när jag kommer tillbaka till skolan har jag prov igen. livet leker.

the man who saved the world, and my heart

I thought I saw an afraid little boy who just woken up. That's the boy i thought asked for help. That's the boy I fell in love with.  What it was? An awesome, tough man who new he could save the princess and get the half kingdom.


When I feel alone at night

I notice that you seem alright

I think of you every evening

And late at night you are my breathing

I hope that you will feel the same

Without you I feel lame

Perhaps you can make my heart heal

Because my love for you is real

I think I might have fallen in love, I might have!
I just want to have so much fun again. 
When I think of you every evning, your body, your smile and everything about you.
I want you here, just to look at you.
To see you.

hela jag är blöt

Shit, I'm propably in love.