Well hi sweetie sweetie sweetie!

You'll never know how much time you'll have.
Idag har jag varit hos fotvårdsspecialisten. Skönt! Sen åkte jag och klippte mig, handlade och sen tankade. När jag stod där och väntade och på att tanken skulle bli full tänkte jag; Nu ska jag bara hem och laga mat och sen hämta ungarna på dagis. Känner mig som en riktig hemmafru egentligen. Sånt är livet när man inte har något jobb. Ska faktiskt till Arbetsförmedlingen för något jäkla möte med dem. Oh, vill så inte. Ångrar typ att jag bokade det. Darnit and crap! Oh crapper!

Sa jag det?... Lisa och jag ska till Patrik, Simon och Frida i helgen. We're gonna party, party, party! Åker vid nio, belv gött för åker buss till Berga och sen tåg direkt till Linköping. Inga fler byten, score! Fritzo fyller år på söndag, måste nog firas :) 

Igår så hade jag myspys-picknick med systrarna Pettersson på bryggan i Påskallavik. Det var jättetrevligt och mysigt! Kärlek till dem!

Eeeehm, hugs and kisses!

Hold on a second. I think I'm having an epihany here.

I'm feeling so much better. All is fine, again.

Egentligen var väl inget fel så, överreagerade nog mest. Hade kalas i lördags, det var väldigt kul. Brukar inte tycka om det alls annars. But I think everyone had a great time. Lisa and I decided to party afterward, blev väldigt ont om tid ett tag men det löste sig. Vi blev fina och kom in på festen och allt. Salut till Bergh. Idag röstade vi, allt gick bra där :D

Hugs and kisses.


There will come a time you'll see. With no more tears and love will not break your heart

You have no idea how much I miss you. It is so weird, I'm here, all brokenhearted of not seeing you all the time. And you just told me you are cold and don't show emotions. Then how the hell should I now that you still like me. How the hell can I know that everything is allright? I don't know how to act. I don't know how. Why is this so darn hard?

My birthday was very good, had alot of fun with my family. Missed Dino of course. But mention a time when I don't.

Adam, det är typ du som läser. Inte ett ord! Okej?

I will always be with you

Well, it seems last night you caught me spanking it. No use denying it, I was really cranking it.

Haha, Mr Lynch äger. Imorgon fyller jag år. Wihu. Är för första gången på flera år glad över att jag fyller år. På något sätt, 19 är ju en ganska värdelös ålder annars. Nåja, i söndags åkte jag med Patrik, Simon, Frida och Mattias upp till Linköping. Sov hos Patrik och Simon på deras soffa och på måndagen åkte jag till Norrköping och Dino. Åkte hem igår eftermiddag dock, han hade mkt att plugga och så.

Imorgon kommer sis hem, runt tre tror jag hon sa. Sen ska vi ut och äta hela familjen, seems like fun to me. Fredag blir det nog mest chill, ska fråga Hannah om hon och jag ska åka till Kalmar men isf måste vi hämta mamma vid fyra i stan, blir ju mindre kul. Så vi får la se. Lördag blir det grillfest med släkten och folk. Kan nog bli rätt kul med, massa presenter med. Eller pengar förhoppningsvis. Efteråt blire nog utgång, feting party?!?!

Ska klippa mig på onsdag nästa vecka och sen i helgen ska nog iaf Lisa och jag dra upp till folket i linkan och festa järnet. Beck kanske henkar också, om hon kan. Vi måste ju bestämma om vi ska åka med. But we will party!

Hugs and kisses


A dream is a wish you heart makes

There is a monster outside my window, can I have a glass of water?

Imorgon ska järngänget träffas igen! WUHU! Lunch på Tre Vänner för de inbjudna ;) Härligt, länge sen jag såg alla, förrutom Lisa då förstås. Vi kanske ska ut imorgonkväll med, det skulle vara jäkligt kul. Känner för att festa järnet faktiskt. Det är så underbart när det går bussar hem klockan 2.05, it is AWESOME!

Söndag eftermiddag följer jag med Patrik, Simon och Frida upp till Linköping, slaggar på killarnas soffa och sen på måndag får jag träffa Dino igen! Stannar nog till tisdageftermiddag/kväll eller onsdagmorgon. På torsdag fyller jag år, iiih, nitton år! Fattar inte att jag redan är nittton år, jag vill inte växa upp! Som Pippi typ.

Anyways, sen nästa lördag har vi en grattis på födelsedagen/ha det bra i USA -fest/kalas grej med släkten :)
Kind of sad or stuff.

Puss


And can you kneel before the king. And say I'm clean. I'm clean.

Quick update.

I rymden finns inga känslor var otroligt jävla bra! Helt sjukt. Jag ogillar vanligtvis svenska filmer för jag gillar inte svenska skådespelare eller deras sätt att visa känslor. Kanske var därför denna film var så bra. Men Bill när han spelade Simon och fick panik över att Sam stack, helt sjukt vad rörd jag blev. SE DEN! Sen är Bill Skarsgård så lik Björn, i allt. Absolut allt! Utseendemässigt alltså. Väldigt bra film!

Sen åt jag tacos och kollade på What happens in Vegas för för-mångade-gången.

Har packat inför imorgon så jag slipper det imorgon. Goodie! Undrar om jag ska gå ut och räfsa lite. Om det inte är för mörkt. Är inte särskilt trött.

Hugs and Kisses

Come on, let me kiss you now

To achieve victory we must mass our forces at the hub of all power and movement.
The enemies "Center of Gravity".

Nothing really funny have happened. I've been sick since last saturday or something, and half-ill before that. För två veckor sen (kanske) var mamma, pappa, Hannah och jag i Riga. När vi kom därifrån stannade jag i Norrköping hos Dino tills på onsdagen. Sen på fredagen och lördagen hade vi Parkfestivalen, stor Success! Jag var dessvärre inte med lördagkvällen eller hjälpte till att städa undan på söndagen för jag blev typ akut-sjuk. Är fortfarande på tillfrisknande-tiden.. Mycket bättre än innan dock :) Ikväll ska Lisa och jag se I rymden finns inga känslor med Bill Skarsgård som är så otroligt lik Björn! Weirdness. Imorgon ska jag vara barnvakt åt busfröna Oskar och Emil medan deras föräldrar och lillplutten är på kräftskiva. Blir nog bra. :)

Mamma och pappa är i Norrköping på kongress så de kommer hem på söndag så är ensam hela helgen, härligt. Går inte så mycket framåt med USA-grejen, ska försöka få ihop med "barntimmar" så jag kan åka snart. Pappa vill att jag ska söka jobb på Scania så länge, I don't really wanna...

Jag saknar Dino.

Hugs and Kisses