And so my world fell apart

Another day without you, I'm empty.

Svordom, Svordom, Svordom. Nu är jag fast för evigt. Har beställt The Twilight-Saga. På engelska. Eftersom jag inte fått hem böckerna än tjuvläser jag utdraget ur Midnight Sun, Edwards perspektiv på Twilight. BraBra! Fast inte så bra, för det vore bättre om jag läste Twilight först. Men nu har jag kommit in i det så kan inte sluta. Svordom. Jag hoppas jag får dem på måndag, max tisdag. Då blir det läsa läsa läsa och det är lite jobbigt för vi har så mycket i skolan nu. Nästa vecka, engelska prov, vecka 50: TMS-redovisning vilken ska vara en lektion, Fysikprov och Svenska : Medeltidsprov. Vecka 51; Naturkunskapsprov och CAD A prov (samma dag) och  senare i veckan även matteprov. Man blir lite deprimerad när jag fattar att jag kommer vara så inne i böckerna att det kommer gå piss. Då kan man tänka; men börja ine med böckerna då, om du inte kommer klara av att sluta läsa. Hur ska det gå, att inte läsa när allt jag kan tänka på är Edwards kärlek till Bella, hur underbar filmen är och hur bra Midnight Sun har börjat och att jag snart, åh så snart, ska få mina egna Twilightböcker och få fortsätta läsa.
Egentligen borde jag nu, när jag skriver jobba på min idrottsinlämning. Det enda jag har kvar är ett individuellt utformat program för framtiden om hur jag ska träna för att undvika belastningsskador. Jag kan inte ens ta mig i kragen och börja, för jag är så rastlös och vill bara läsa Midnight Sun. Jag verkar envisas med att skriva Syn istället för Sun., jobbigt!

Svordom, Robert Pattinson är så svordomssnygg med sitt bleka ansikte och läpparna och ögonen och allt. Svordom var härligt nasty han är.

Jag undrar lite om jag inte känner mig mer dragen till dig för jag vill ha kärleken Bella och Edward har ( det är en bok jag vet men man kan väl få drömma? ). Jag tycker om dig, men kanske mer som kompis men vill att det ska vara mer bara för att få vara kär. Life is a mystery. Tänk om, igen. Svordom var svårt det här blev, lite filosofisk bara för att jag inte vet vad jag känner helt och fullt. Men vem är inte lite bakom flötet när det gäller kärlek?

Nej men idrotten kallar, eller är det Midnight Sun?
IDROTT IDROTT IDROTT!
Svordom, nu måste jag bli klar!

My eyes tears, my head explodes, my mouth stopped talking

To all of thoes who didn´t knew what to say when he wanted to go.

Hörde idag att vissa trodde att Marcus och jag var tillsammans, haha, rumor has it!
Hur skulle jag kunna vara tillsammans med Marcus när jag längtar efter dig. Vi skämtar bara, har gjort och kommer alltid göra. Men vi får nog dra ner på det, om folk drar såna slutsatser.
Men, åh! Jag saknar dig när du inte är där, mina blickar drog åt ditt håll i klassrummet, fast jag visste att du inte satt där, det var ohjälpligt.
Vad jag önskar att du någon gång i en snar framtid kom fram till mig och sa att du tyckte om mig, eller frågade om vi skulle hitta på något; ta en fika eller se en film. Då skulle jag bli överlycklig. Tänk om. Fasiken, här sitter jag och drömmer, det skulle jag ju inte.. Det är ju efter sånt här drömmande jag blir mer och mer kär och sen visar det sig att du inte gillar mig alls, på något sätt, och det är då jag mår jättedåligt igen och orkar inte med något i mitt liv. Men, tänk om. Om du bara struntade i vad alla andra tyckte och tyckte om mig för det jag är, var.

Hoppas du kommer till skolan i morgon.

No risk, ingen läser min blogg anyway.

Annat än min längtan till dig:
Fasiken vad Twilight var bra, topp 10, full pott, fem av fem toasters. Rob Pattinson (spelar Edward Cullen) var så obeskrivligt snygg och sexig med sin bleka hy, kalla gula ögon och röda läppar. Åhå jaja! Det var en otoligt sensuell film, erotisk utan att visa hud (förutom när han knäppte upp skjortan för att visa sin diamanthud i solen, grrrr!). Får alla fyra böckerna i julklapp, men de kommer hemskickade innan (Adlibris är bra) så ska börja läsa dem så fort de kommer. Wooohooo! Lisa har berättat så mycket att jag knappt kan vänta, hur ska det gå med alla prov och läxor senare? Twilight, New Moon, Eclipse och Breaking Dawn kommer komma i vägen. Jo, beställde dem på engelska, kan ju öka kunskaperna något, men kommer antagligen göra så att jag bara tänker på engelska (det händer bara 50% nu) och pratar mest på engelska (gör jag med mig själv vanligtvis).

Syr in Kettelhoits byssor, hoppas han kommer i dem. Ville ha dem tightare nertill så hoppas det funkar, annars får jag lägga ut dem lite. Sen sydde jag fast hällorna, någon har väl slitit i sina jeans lite. Knäna såg stora ut, men det var ju bara på mig, får se hur det ser ut på honom. När jag provade hans jeans ut och in för att se vilket sätt som var bäst att ta in dem på så fick jag alla nålarna i mig typ, en var särskild svår att få ut, den kom ganska långt in. Men det lyckades och har inga nålar i mig nu, tror jag i alla fall.

Sovdags, hade läxa tills i morgon. Fysik sidorna 118-131 och Engelska ca 74 glosor, tror jag det var.
Fick sms, eller två. Ska läsa sen sova.
Hoppas Hoppas Hoppas!


My heart aches for you

I had this strange feeling, my chest felt broken and apart.

Jag vet inte, jag tycker om dig.
Idag när jag satt i bilen när vi åkte omkring i Jönköping kände jag en svag smärta, sen kände jag saknaden. Det var ko
nstigt eftersom jag inte är kär, vi pratar inte särkilt mycket men vi har något slags band mellan oss. Vi ser på varandra, ler. Jag vet inte ens om du tycker om mig. Blä. Jag är inte kär, och tänker inte låta mig bli kär om inte du känner samma sak som jag. Du borde det, för det var du som fick mig att börja känna så här. Jag skulle inte börjat om du inte hade kastat så många blickar på mig på lektionerna. Men, faktum kvarstår ... jag saknar dig när jag inte är i närheten av dig. Jag saknar din bruna lugg som du måste kasta åt sidan. Jag saknar dina blickar. Och vi är inte ens tillsammans.

Annat än min längtan till dig:
När jag såg min ytterdörr idag fick jag en dejavu' upplevelse, jag tänkte att jag var ju tvungen att ge Lakrits mat. Han har varit borta i två år nu.
Imorgon ska jag se Twilight med Lisa och Elin i Kalmar. Vi åker efter skolan och käkar donken, mums (Big Tasty är tillbaka, äntligen. Det är andra gången Lisa och Elin ser det då, de såg den i fredags med. Jag skulle sett den i lördags i JönKöping men fanns bara en plats kvar och ville inte gå ensam, mamma och jag såg Burn after Reading istället, skitdålig. Vi hade spridda platser men so what, jag var ju inte själv (generat loser-skratt). Den hade en jätteonstig handling och den enda skådespelare som faktiskt lättade upp den skittråkiga filmen var Brad Pitt konsigt nog, han brukar vara en stöddig typ som ska impa på alla men var den som gjorde filmen något sevärd. Annars inte,
handling: dålig,
aktörer:dåliga (förutom Pitt då),
röd tråd: fanns knappt, den var förvirrande och konstig.
Se den inte, det är bortslösade pengar.
Var hos Hannah och Fredrik i Huskvarna med mamma och pappa i helgen. Pappa sov hos H & F medans mamma och jag bodde på hotell. Väldigt trevligt och god frukost, inte alltid man får sån lyx.

Nu är det i allafall sovdags. Får se hur det går i morgon.