I'll be the one in white.

Juhedamig.
Julafton idag och jag kunde inte ha ett sämre julhumör.
Jag har ingen julanda, spirit eller något humör för det här.
Om tjugo minuter åker vi till mormor, och ska fira med mammas syskon (som varje år) och alla är så på.
Man ska pussas och kramas och berätta allt och alla ska vara  nära varandra och prata och kramas och diskutera och vara nära varandra, man bara BACK OFF! Jag som inte tycker om att röras eller prata eller vara nära varandra eller berätta saker. Det går mig på nerverna så dant.

Don frågade varför jag var på så dåligt humör, varför jag betedde mig som om jag inte ville vara med.
Jag vet inte varför, jag är en enstöring. Kan det vara att hela barndomen har jag blivit ihoptryckt med massa folk jag inte velat umgås med, det konstanta träffandet och kramandet på mammas sida, att man ska umgås och det är BRA! Jag klarar inte det. Jag behöver vara ensam. Jag umgås i skolan och det är nog för mig. Det är umgänget jag behöver, jag vill inte umgås hemma med. Hela julen är ett jävla träffa folk och kramas. Visst, vi kan vara tillsammans men måste ni vara på mig hela tiden?

Jag får Twilight i julklapp, det är det jag önskar mig.
Robert Pattinson är en otroligt bra sångare, inte bara en het hunk skådespelare!



Robert Pattinson - I was broken

You nicknamed my daughter after the Loch Ness-Monster?

Ga-Ga Ga-Ga Ga-Ga, svordomsbussar ändrade tider igår så hela pvik kom försent idag. Kulkul. Nu går de vid åtta istället för fem (kvart) över. Allt är rubbat, mitt morgonshema.

The Twilight Saga är allt Lisa och jag pratar om. Det finns så underbara citat och konversationer i dem. Allt på engelska, nu börjar jag nästan skriva på det igen. Svordom vad bra de är. Jag läste ut den första på två kvällar, från sex till elva båda. Tvåan tog hela lördagen och tredje söndag, måndag, tisdag. Fjärde (den bästa) läste jag inte så mycket.. Ville inte att de skulle ta slut men jistanes vad bra de var. Jag blandar genom att läsa fyran igen, de bästa delarna, med att läsa färdigt Midnight Sun. Stannade på kapitel nio förrut för det är så, hm, framträdande av honom, allt Edward tycker och tänker. Det var bättre att läsa det ur hennes perspektiv först eftersom Edward ska vara den mystiska främlingen som räddar henne i sista stund, änglen som vet vart han hittar henne och som är så hemlighetsfull. Argh, de är bra. Bra jobbat Stephenie Meyer, bra jobbat!
Fjärde, när hon får sin dotter, vilket de alla trodde var omöjligt och när hon återföds som vampyr med kontrollerade känslor och folks beundran och tagenhet när de inte förstår varför hon klarar det. När hon lär sig använda sin gåva och måste skydda sin dotter undan the Voltori. Man these books are good. Filmen har jag med nu, dålig kvalitet men vad gör det när man börjat älska något?

- What are you thinking about?
- Isle Esme ... and feathers.

- Let me dance with my little sister, this could be the last time I can make her blush.

Fick tillbaka fysikprov (G :D:D) och svenskaprov (MVG) idag, supernöjd. Jäkla fysiken som var svordomssvår och svenskan som var så kul. Jag fick 74 av 82. Skojskoj. Så supermegaultranöjd. Sen hade vi TMS-redovisningen, tror det gick bra, han såg lite tveksam ut och typ jasså ni-ut. Men han kommenterade inte och det var bra, han verkade inte tycka vi missade något viktigt isåfall. Man kanske får ett VG iallafall. Borde få det, minst iallafall.
Prov denna vecka då fasiken. Naturkunskaps-prov (Energi) och CAD A imorgon, sedan Matte (Derivata) på torsdag. Sen, på fredag. LJUVA FRIHET! 
Sedan, lördag, filmkväll med Lisa, Frida, Beck, Marcus, Patrik och Simon. Skoj, Twilight, Kill Bill, Juno och någon mer. Skojskoj.

Helgen som varit då, satt barnvakt i fredags åt gullebarnen Oskar och Emil. Sov över och fick PENGAR!, klippte mig medan mamma och pappa var barnvakt åt gullebarnen medan föräldrarna denna gången åkte till Kalmar för att handla julklappar. På söndagen åkte mamma och pappa och jag till Kalmar för att julhandla själva.  Jag köpte strumpbyxor och en bandlösbhsak och en tröja. Vill nog inte ha tröjan längre och det var bara tre dagars öppet köp så måste åka till Kalmar imorgon efter skolan för att lämna tillbaka den. Kul, en och en halvtimme dit, där 30 min och sen samma resa hem. Woohoo! Hoppas jag har batteri på min Ipod...